Meer resultaten voor campagne betekenis

campagne betekenis
 
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: campagne. camp a gne de; vm; meervoud: campagnes 1 veldtocht: plan de campagne plan van handelen 2 openbare actie: reclamecampagne, verkiezingscampagne 3 werkseizoen: suikercampagne. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Wat betekent campagne? WatBetekentHet.nl.
actie, operatie, veldtocht. Er is al veel gezocht naar de betekenis van campagne en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Campagne Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Campagne of met Campagne in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Campagne inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Campagne en verwijzingen daarnaartoe.
campagne Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: campagne DE campagne EN campagne ES. Vertalingen campagne FRNL. 1 lieu opposé à la ville platteland.
Campagne in het Nederlands vertaald uit het Frans.
Frans naar Nederlands: Meer gegevens. campagne; platteland; land; veldtocht; actie; publieke betoging; protestbijeenkomst; marketingcampagne. campagne platteland, campagne, veldtocht, actie, werkseizoen, land. campagne veldtocht, campagne, open veld, platteland. Uitgebreide vertaling voor campagne Frans in het Nederlands. campagne la zelfstandig naamwoord. la campagne campagne électorale.
campagne betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 2 verschillende betekenissen of definities van het woord campagne, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 0 Campagne.
Marketingcampagne wat is de betekenis en definitie. mail.
Marketingcampagne wat is de betekenis definitie. Een marketingcampagne is een of een reeks advertenties die gedurende een periode op vaste of afwisselende frequentie getoond wordt, om op korte tijd zoveel mogelijk aandacht te genereren voor een organisatie, product of bedrijf. Hierbij kan via verschillende media gecommuniceerd worden. Voor een succesvolle marketingcampagne zijn enkele factoren belangrijk. Zo moet eerst het doel bepaald worden, zodat van de juiste communicatievorm gekozen kan worden. Hierbij bestaat de keuze uit actie of themacommunicatie. Actiecommunicatie heeft directe stijging in omzet als doel en themacommunicatie is imago-ondersteunend, met als doel goodwill te creëren en zo op lange termijn meer klanten en winst te genereren. De creatieve vormgeving van de campagne is grotendeels afhankelijk van de gekozen communicatievorm.
Betekenis campagne.
De advertenties van een bepaalde campagne hebben hetzelfde dagbudget, dezelfde taal en landbeperking, dezelfde einddata en worden op dezelfde partner-websites getoond. een uitgebreide actie om iets aan te prijzen of af te keure Bron: www.muiswerk.nl. platteland Bron: scholieren.com. Betekenis van campagne toevoegen.

Contacteer ons