Op zoek naar keuzes?

keuzes
 
Tien tips om betere keuzes te maken.
Dit filmpje laat schitterend zien hoe anders het leven had kunnen uitpakken als Het zijn de keuzes die je maakt en de keuzes die je niet maakt, die bepalen hoe je leven loopt. Grootte keuzes levert keuzestress. Bij grote keuzes in het leven staan we meestal wel stil.
Meervoud van keuze?
Is het keuzes of keuzen? Dit is iets waar veel mensen over twijfelen. Lees verder om erachter te komen wat de juiste schrijfwijze is! Het meervoud van keuze kan op twee manieren geschreven worden.: Keuzes is veruit de meest gebruikte variant.
Meervoud van keuze Welklidwoord.nl.
Meervoud van keuze is keuzes. Wil je weten welk lidwoord er voor keuze moet? Of weet je niet of het jou of jouw keuze is? De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
Keuzes, keuzes, keuzes: deze app helpt je een handje Multimedia iHLN HLN.
Keuzes, keuzes, keuzes: deze app helpt je een handje. 11 januari 2014. Deel 0 Tweet. Het moderne bestaan is stressvol en je moet constant bepalen wat je nu weer gaat doen. Een nieuwe auto, of de oude repareren. De app ChoiceMap helpt je bij het maken van beslissingen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: keuze. k eu ze, keus de; vm; meervoud: keuzen, keuzes 1 de daad van het kiezen 2 de gelegenheid, de vrijheid om te kiezen: we hebben geen andere keus er kan slechts één ding gedaan worden 3 voorkeur.
Keuzes maken.
Keuzes maken en die keuzes naleven is een manier van zelfbevestiging, wat bijdraagt aan het gevoel van uniek zijn. Wie een gevoel van uniek zijn ervaart, heeft veel minder het gevoel geleefd te worden door de omstandigheden. Tot een keuze komen.
keuze, keus: keuzen / keuzes taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
keuze, keus: keuzen / keuzes. keuze, keus: keuzen / keuzes. Keuze en keus zijn vormvarianten. U kunt kiezen welke vorm u gebruikt. Ook voor het meervoud zijn er twee vormen: keuzes en keuzen. In samenstellingen gaan we uit van de vorm keuze.

Contacteer ons