Op zoek naar Marketing en communicatie?

Marketing en communicatie
 
Marketing en communicatie Febecoop.
Onderzoek en ontwikkeling. Marketing en communicatie. Een goed marketingbeleid zorgt ervoor dat je organisatie klantgerichter denkt en handelt, om zo meer-waarde te creëren voor jouw klanten én medewerkers. Meer producten verkopen of nieuwe klanten aantrekken is hiervan een gevolg, maar het is niet het enige waar marketing in een waardegedreven onderneming om draait.
Stafmedewerker marketing en communicatie publiq.
Meteen na aanstelling word je als stafmedewerker marketing en communicatie ook ingezet in de zoektocht naar extra financiering sponsoring, fondsen, sympathisanten. Je bent als stafmedewerker marketing en communicatie de verantwoordelijke voor de marketing en communicatie van het Gents Universiteitsmuseum. We zoeken een medewerker op strategisch niveau, die ook een aantal uitvoerende communicatietaken op zich neemt.
Digitale marketing en communicatie avondopleiding EHSAL Management School.
Wilt u u uw kennis van digitale marketing en communicatie bijspijkeren dan is deze ruime basisopleiding voor u. U raakt vertrouwd met de essentiële begrippen en tools van digitale marketing en communicatie, en weet deze deze te integreren in uw marketingbeleid.
Marketing Communicatie Jobs Jobat.be.
PR bedrijfscommunicatie 11. Interne communicatie 5. Vertaler / Tolk 5. Expert Marketing Corporate Branding. Kortrijk Onbepaalde duur. De werkdomeinen zijn Marketing, Customer Branding en Employer Branding. De Marketing en Customer Branding activiteiten hebben tot doel de verkoop te. Sinds 13 dagen.
Marketing Communicatie Algemeen Jobs, vacatures Vacature.com.
Een technische dienstverlener met hoofdzetel in het centrum van Antwerpen is op zoek naar een gedreven en klantgerichte Marketing Coordinator. Lees dan snel deze job verder! Bekijk deze job. Sector: Consultancy, Energie en Milieu, Marketing, Communicatie en PR, Studiebureau of Engineering.
Sales, marketing communicatie Wolters Kluwer.
De essentiële bouwstenen voor de startende commercieel. Bereik meesterschap in moderne marketing: van basisopleiding tot marketingstrategie. De strategische tools in handen voor een ijzersterke corporate, interne en externe communicatie. Leer de basics, blijf bij met de trends en blijf je targets in digital marketing halen.
Vacature Directeur Communicatie en Marketing Universiteit Gent.
Daarnaast is de directeur universiteitsbreed verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en uitvoering op het gebied van communicatie en marketing. Hij/zij handelt hierbij vanuit een heldere en eenduidige visie op communicatie en marketing, die gebaseerd is op de integrale, strategische visie van de UGent.
Apple Marketing en communicatie.
Verzoeken betreffende marketing of advertenties inclusief sponsoring, product placement en verzoeken om partner te worden kunt u per e-mail sturen naar marcom@euro.apple.com. Ontwikkeling van iPhone-programma's.' Bij vragen over de ontwikkeling en marketing van programma's' voor de iPhone verwijzen we u naar http//developer.apple.com/iphone/program.: Home Marketing en communicatie.
Digitale marketing en communicatie, banaba, postgraduaat UCLL.
Heb je geen of weinig basiskennis marketing en/of communicatie? Na het volgen van de gratis crash course Marketing, net voor de start van het academiejaar, ben je helemaal klaar om succesvol aan de opleiding te beginnen. Als afgestudeerde bachelor marketing had ik reeds kennis gemaakt met verschillende aspecten van marketing en management.
Postgraduaat Digitale marketing en communicatie EHSAL Management School.
Postgraduaat Digitale marketing en communicatie. Digitale marketing en communicatie avondopleiding. Andere opleiding zoeken. Postgraduaat Digitale marketing en communicatie. Digitale technologie biedt marketeers en communicatieverantwoordelijken heel wat opportuniteiten. Ze willen zo een concurrentieel voordeel uitbouwen en het rendement van hun marketinginvesteringen optimaliseren.
Opleiding marketing of communicatie Volg erkende opleidingen bij NTI.
Gezondheid en uiterlijke verzorging. Home Beroepsopleidingen Marketing en communicatie. Marketing en communicatie. Wil je groeien in jouw vakgebied, maar wel studeren in jouw eigen tijd? Start dan snel met één van de erkende Marketing en Communicatie opleidingen van het NTI.

Contacteer ons