Op zoek naar opleiding marketing en communicatie?

opleiding marketing en communicatie
 
Medewerker marketing en communicatie niveau 4 Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
GRONINGEN, BOL, Niveau 4 Medewerker marketing en communicatie. Locatie: Boumaboulevard 573. De opleiding medewerker marketing en communicatie is een afwisselende en uitdagende opleiding, waarin veel van je gevraagd wordt. De opleiding biedt goede kansen op een baan. Bovendien heb je hiermee een prima aansluiting op het HBO.
Opleiding Medewerker Marketing en Communicatie ROC Tilburg mbo-opleidingen.
Deze" praktische opleiding heeft me echt geholpen om te komen tot mijn huidige functie." Yannick Colastica, student Marketing en Communicatie aan de School voor Commerciële Dienstverlening. Lees het verhaal van Yannick Colastica. Medewerker Marketing en Communicatie. 2 25, jaar. 2 of 4 jaar.
Beroep: Medewerker marketing en communicatie bekijkjetoekomstnu.
Met een niveau 4-opleiding Medewerker marketing en communicatie kun je doorstromen naar het hbo en Communicatie gaan doen. Als beginnend medewerker marketing en communicatie verdien je tussen de 1620-1850 euro bruto per maand bij een volledige werkweek situatie januari 2018. Locaties voor de opleiding medewerker evenementenorganisatie.
Medewerker marketing en communicatie BOL Aventus.
Hou je van veel afwisseling? En red jij je prima bij stress? Meld je dan aan voor de opleiding Medewerker marketing en communicatie van Aventus. Je bent welkom op de opleiding Medewerker marketing en communicatie met één van deze bewijzen.:
Opleiding Marketing Communicatie Cursussen als thuisstudie NHA.
Producten en diensten positioneren en daar ook nog eens goed over communiceren: dat is waar het om gaat in de wereld van marketing en communicatie. Of je nu een website lanceert of je volledig stort op het verkrijgen van meer naamsbekendheid en het sleutelen aan een merkidentiteit: kennis is een absolute vereiste.
MBO opleiding Medewerker marketing en communicatie niveau 4 Da Vinci College.
De opleiding bestaat uit twee opleidingen. Het betreft de opleiding Marketing medewerker en Assistent communicatie medewerker. De totale opleiding duurt drie jaar en heb je twee diploma's. Lees pagina voor. Tijdens de bol-opleiding doe je praktijkervaring op in een bedrijf.
Opleiding Medewerker marketing communicatie bol Mbo Niveau 4 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Daarnaast kies je één extra taal Duits of Spaans en krijg je les in rekenen. In het kader van de opleiding kun je deelnemen aan buitenlandse reizen. De opleiding Medewerker marketing communicatie heeft twee uitstroomrichtingen: Medewerker marketing communicatie en Medewerker evenementenorganisatie.
Opleiding MHBO Medewerker marketing en communicatie BOL N4 MBO Amersfoort.
Home / Opleidingen / MHBO Amersfoort / MHBO Medewerker marketing en communicatie. Opleiding MHBO Medewerker marketing en communicatie. Naam kwalificatiedossier: Marketing, communicatie en evenementen. Wettelijke naam kwalificatie/opleiding: Medewerker marketing en communicatie. Je bent creatief. Je bedenkt slimme oplossingen en je kunt je goed inleven.
Medewerker marketing communicatie bol mbo opleiding Zadkine mbo niveau 4 Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Na het afronden van deze opleiding heb je zelf grote invloed op hoe jouw toekomstige baan eruit ziet, want marketing en communicatie vind je eigenlijk bij iedere organisatie terug. Tijdens de opleiding leer je jezelf en het vak goed kennen, waarmee je aan het einde van de opleiding een goed beeld hebt van jouw ideale werkomgeving.
Opleiding Marketing Communicatie Cursussen als thuisstudie NHA.
Producten en diensten positioneren en daar ook nog eens goed over communiceren: dat is waar het om gaat in de wereld van marketing en communicatie. Of je nu een website lanceert of je volledig stort op het verkrijgen van meer naamsbekendheid en het sleutelen aan een merkidentiteit: kennis is een absolute vereiste. Bij NHA heb je de keuze uit een breed aanbod marketing en communicatiecursussen en opleidingen.
marketingcommunicatie VIVES.
We onderscheiden een aantal pijlers in onze opleiding.: commerciële kennis: alles wat marketing gerelateerd is. talen: Frans, Engels en eventueel Spaans of Duits. ICT-vaardigheden: basispakketten en softwarepakketten voor communicatie. specialisatie communicatie: alle beroepsgerichte aspecten die je voorbereiden op een job in de communicatiesector.

Contacteer ons