Meer resultaten voor boek floor

boek floor
 
Footer. Beschrijving van Floor is voor! Marjon Hoffman, Georgien Overwater Zoeken.bibliotheek.be: de catalogus van de Vlaamse openbare bibliotheken.
Achtste boek met humoristische, alledaagse, herkenbare belevenissen op school en thuis, verteld door het vrolijke meisje Floor ik-figuur. Veertien hoofdstukken beginnen steeds met een afbeelding van een velletje papier met daarop in kinderhandschrift een regel wijsheid. Dan volgt een afgerond verhaaltje, waarin duidelijk wordt hoe Floor aan deze regel gekomen is.
Floor schrijft strafregels, Marjon Hoffman 9789021669915 Boek eci.be.
Zodra je het e-mailadres hebt ingevuld en op de knop hebt gedrukt, sturen wen een link naar je inbox. Hiermee stel je je wachtwoord opnieuw in. De herstel link is verstuurd naar je inbox. Terug naar inloggen. Het boek omdraaien. Floor schrijft strafregels.
Vind floor in Kinderboeken Jeugd onder 10 jaar op Marktplaats.nl.
Marjon Hoffman Floor boeken. Boeken uit de serie floor boeken zien er netjes uit verzendkosten zijn voor de koper. Kijk ook bij mijn andere advertenties voor nog meer boeken. Gelezen Ophalen of Verzenden. Boek Helemaal Floor Marjon Hoffman. Boek titel helemaal floor.
Helemaal Floor! pluizer.
is geen boek om in één ruk uit te lezen. Maar nu en dan een regel van Floor doet je wel zin krijgen om ook jouw regels eens uit te werken. Best leuk, de wereld zo naar je hand zetten.
Floor is voor! pluizer.
Tien jaar geleden verscheen het eerste boek met regels van Floor. Ondertussen speelt Floor de hoofdrol in haar achtste boek. Het nieuwe is er ondertussen af en het begint een beetje saai te worden. Floor legt een aantal regels vast, die haar eigenzinnige ideeën over de mensen en dingen om haar heen weergeven.
Floor Ploegsma.
Een boek waar je beslist vrolijk van wordt! Welk karakter uit de Floor-serie ben jij? Ben jij ook zon fan van Floor? Doe dan nu deze mini-quiz en ontdek welk karakter uit de serie jij bent! Ben je Floor, de beste vriendin van Floor of toch misschien haar irritante broertje?

Contacteer ons