Meer resultaten voor hoeveel bezoekers heeft een website

hoeveel bezoekers heeft een website
 
Leer Google Analytics in 10 minuten Van Eldijk.
Je zal merken dat je vanzelf doorkrijgt hoeveel unieke bezoekers voor jouw website normaal is. In het weekend heeft onze website een duidelijke dip. In de zomermaanden meestal ook maar tijdens de kerstdagen is er vaak een gigantische piek. Acquisitie: Waar komen je bezoekers vandaan?
Website statistieken voor je eigen site Your Hosting.
Hoe groter het verschil is tussen deze twee getallen, hoe meer mensen om pagina's' vragen die ze al een keer gezien hebben, dus hoe minder verschillende bezoekers je site trekt. Sites: Hoeveel unieke bezoekers dus unieke IP adressen kijken er naar je site? Visits: Als een pagina wordt opgevraagd door een bezoeker of een andere site bijvoorbeeld een zoekmachine, dan wordt dit aangemerkt als één bezoek, oftewel één visit. Dit moet dan wel plaats vinden in een bepaalde vastgestelde periode meestal een half uur. Meerdere bezoeken die binnen deze periode vallen worden gezien als hetzelfde bezoek. Pages: Dit is de hoeveelheid pagina's' die opgevraagd worden. Dit is dus eigenlijk gelijk aan het aantal hits zonder externe documenten zoals plaatjes, stukjes audio/video of stylesheets. KByte: Eén KByte KB is 1024 bytes 1 Kilobyte. Dit getal wordt gebruikt om de hoeveelheid data die van de server waar de website op staat en naar de bezoeker verstuurd is weer te geven.
Webstatistieken bekijken Domeinregistratie en hosting bij Hostnet.nl. 87 Chat Outline. 30 Phone Outline.
Sites staat voor het aantal unieke IP-adressen dat een verbinding heeft gemaakt met de server. Wees voorzichtig met het verbinden van conclusies aan deze waarde; meerdere bezoekers kunnen via 1 IP-adres jouw website benaderen, maar 1 bezoeker kan ook vanaf meerdere IP-adressen jouw website benaderen.
Hoeveel bezoekers heeft mijn website? Begin nu met meten.
Hoeveel bezoekers heeft mijn website eigenlijk? Als ik in gesprek ben met nieuwe klanten, dan komt al gauw mijn vraag over het aantal bezoekers en de conversie. Vaak wordt er wel een aantal bezoekers genoemd, dat vaak niet onderbouwd kan worden met grafieken, en conversie wordt eigenlijk vrijwel nooit gemeten.
Inzicht in concurrentie en potentiële bezoekers.
Tevens een inspirerende tool welke je ook nieuwe inzichten kan geven. Ben benieuwd of er ooit nog updates van gaan komen. Ik hou hem zeker in de gaten; al is het maar voor de fun! Harry zegt: 27 aug, 2008 om 2036.: Voorwaarde lijkt wel dat er voldoende verkeer naar je website moet zijn om meetgegevens te ontvangen. Hoeveel bezoekers zou je minimaal moeten genereren om gegevens te verzamelen?
Hoe zie ik hoeveel mensen mijn website bezoeken?: Yools Helpdesk.
Als je deze module reeds hebt geactiveerd kan je kijken hoeveel bezoekers je hebt door deze stappen te volgen.: Ga naar Google Analytics en log in met het Google Account dat we voor jou opgezet hebben. Deze gegevens ontving je samen met alle gegevens van je website. Klik vervolgens bovenaan op Rapportage en daarna op Dashboards Privé Mijn Dashboard. Heb je nog geen Google Analytics? Je kan de Google Analytics module aanvragen door een support ticket te sturen.
Krijg meer bezoekers op uw website met Statistieken One.com. Email-Icon. Group 3. Domains-SVG-Box. Domains-SVG-Box. Domains-SVG-Box. hosting 2. hosting. Icon-Internet. Hosting-SVG-Box. Icon-Internet.
Als u ons een e-mail stuurt, heeft u binnen 24 uur antwoord. Versleutel het dataverkeer tussen uw website en de bezoekers met SSL, zodat gevoelige informatie veilig is. Leer uw bezoekers beter kennen. Zie waar ze vandaan komen en hoeveel tijd ze besteden op uw website.
Het enorme verschil tussen hits en visits bezoekers.
Als een bezoeker op je website komt en meerdere pagina's' bekijkt, met per pagina meerdere plaatjes, dan zit je dus zo aan tientallen hits voor één bezoekje. Het enige betrouwbare gegeven voor het aantal bezoekers is dus niet het aantal hits, maar het aantal visits. Het aantal visits geeft vrij nauwkeurig aan hoeveel echt verschillende bezoeken er geweest zijn.
15 tools om je content marketing concurrenten te bespioneren Content Marketing Specialist, Google Plus.
Open Site Explorer. Ik heb al vaker geschreven dat bezoekers uit de natuurlijk zoekmachineresultaten bezoekers zijn met een hoge koopintentie. Door hoger in de zoekmachines terecht te komen via zoekmachine optimalisatie SEO krijgt jouw website meer van deze bezoekers. Hoe kom je er precies achter hoe jouw concurrenten dit doen? Eén van de manieren om dit te achterhalen is te kijken naar de inkomende links van andere websites naar de website van jouw concurrent. Met Open Site Explorer van Moz een soort zoekmachine voor links kun je van 5 domeinen controleren hoeveel links ze hebben.
Gratis webtools Tellers / statistieken, Overzicht van gratis tellers die je op je site kan plaatsen om de het aantal bezoekers en andere statistieken van je website bij te houden WebSonic.
Clicky is een uitgebreide teller en een goed alternatief voor Google Analytics echter niet geheel gratis. Clicky heeft diverse abonnementen waaronder een gratis abonnement echter is deze beperkt. Veel functies zijn niet beschikbaar en je kunt maximaal 3000 pageviews per dag meten. Je krijgt wel 21 dagen alle opties van de Pro Service gratis. CheckStat biedt een gratis teller voor niet-commercile websites. Checkstat biedt naast een gratis versie ook betaalde tellers aan die meer statistieken weergeven. Demo's' van de tellers vind je hier. Je krijgt met checkstat een goed beeld van de bezoekers per dag. Een soortgelijke dienst als de hierboven vermeled W.I.E. Whos.amung.us biedt de mogelijkheid om zonder registratie een stukje code te plaatsen op je website waarna te zien is hoeveel mensen zich bevinden op je website op dat moment.
Hoeveel bezoekers bekijken pagina X op mijn website? BeSite.
Hoeveel bezoekers bekijken pagina X op mijn website? Weten hoeveel bezoekers je contactpagina hebben ingevuld en/of de pagina over je nieuwe productlijn hebben bekeken? Wij leggen je uit waar je deze informatie kunt terugvinden in Google Analytics. Terug naar overzicht.

Contacteer ons